За автора

Добре дошли в личния блог на Илия Темелков, познат като soregashi. В него изразявам личното си мнение по разни въпроси и теми. В последно време той е зарязан, но всяко нещо с времето си.Блогърски и професионални простотии
След множество блогове и проекти, в момента единственият ми друг блог се казва Eastern Thoughts и в него пиша на английски. Изключително рядко, но се опитвам.

Говорейки за писане, трябва да спомена, че това ми е и работата. Напоследък се подвизавам в издателство HiEnd, където съм отговорен редактор на сп. HiComm, грижа се за сп. SmartApps и давам по рамо в GoGuide и hicomm.bg. Пиша като външен автор за сп. "Мениджър", LIGHT и други места, стига да имам време. За музика писах по малко в beehy.pe и говорех по много в Hipster Business Weekly по радио "Реакция". Освен това съм доброволец в организационния екип на аниме и манга клуб Nakama и се оплаквам, че нямам свободно време.

Преди съм бил "шефче" в интернет клубове, репортер на в. "Пари", digital в Saatchi & Saatchi България, външен автор в WebCafe.bg и вътрешен автор в за кратко в LIGHT и MobileNews.bg.

Лични драми
Личните ми интереси в списък - музика, джаджи, пътувания, книги, аниме, манга и видеоигри.
Музиката е всякаква и по много. Най-обичам indie и концерти. Не отказвам покани за концерти, а пък и пиша за тях.
Джаджите трябва да са стилни, удобни и работещи. Най-важни са смартфонът и слушалките.
Пътуванията са или с приятели, или в чужбина. Обичам да пътувам на стоп и не обичам да спя в хотели.
Книгите са навсякъде. Задължително трябва да разпалват въображението.
Мангата е освежаващият морален водач към нещо по-земно. Аниметата са по манга.
Игрите са важна разсейка от ежедневието и напоследък са предимно мобилни.

Ако ми се кефите
Имам Facebook страница. Спамя в Twitter. Служебните неща са в LinkedIn. Какво слушам си казвам в Last.FM. Каква манга чета и какви анимета гледам пише в MAL. Псевдо фотографията си споделям в Instagram. Можете да ми пишете и на temelkovv в джимейл. Отговарям малко бавно.

Приятно четене.