25 май 2015

ЧРД, temelkoff, в какъв цвят се забавляваш?


Въпреки че Събина смята отбелязването на рождения ден на блогове за странно, тази година Tuborg ме подтикнаха да направя този грях. Причината е, че ми връчиха 5 пакета с бири, които нямам какво точно да направя, предвид едномесечното ми въздържание от сладко и алкохол. Затова и реших да почерпя за рождения ден на блога, който съвсем без шега става на 7 години на 29 май.

Тук идва глупава маркетингова препратка
В момента Tuborg имат една кампания/игра, в която питат в какъв цвят се забавляваш. Покрай нея бутилките на бирата вървят с 5 вида капачки, под които има кодове. Тях можете да регистрирате в сайта на Tuborg и да спечелите хиляди бири, кърпи, очила, тениски и слушалки и стотици музикални джаджи и белите за фестивали. Но преди това ви трябват бири, затова...

Тук пише как да спечелите бира
Почерпката е ясна, но партито не е само пиянство. Затова моето предизвикателство към вас е да ми изпратите снимка, текст, туит, статус, коментар или (за предпочитане) видео, в което да правите едно от петте неща, написани върху капачките на Tuborg. Това са play, sing, dance, share, feel. Тълкувайте ги както си искате и оставете творчеството си като коментар тук или във Facebook страницата на блога.

Партито продължава до деня на детето (1 юни 2015 г.) в 12 ч. Двама от победителите ще си избера лично, другите трима ще изтегля на случаен принцип. Та, наздраве.

3 коментара:

  1. Привет,

    Честит рожден ден и на теб и на блога ти. Още едни близнаци в света, които да го правят по-разумен и шарен : )

    Тази година няма да ти нося ягоди, но пък с радост се включвам в интересното предизвикателство.

    Първо да се извиня, че може би видеото е некадърно снимано, с ужасно качество, напасван звук и т.н. просто човекът със сапунерката беше забравил да включи звука и така...

    Второ: чувствай се свободен да го игнорираш, ако го сметнеш за тъпо, скучно и каквото там ти се стори.

    И да споделя, че това е най-прекрасната песен, която ме съпътства през студентския ми живот (момент, от който е и видеото), а песента даже е и саундтрак към гръцки филм, някаква яка комедия, която не мога да изнамеря още.
    Видеото се наложи да го случа, заради поредния загубен бас, защото в живота си съм печелила под 5 на брой. Но с радост се обзалагам и губя винаги. Извини и куцата хореография, но държа да отбележа, че емоциите са чисти и неподправени.
    Ето го и видеото https://www.facebook.com/spitzmund/videos/vb.1507246459/4671557156049/?type=2&theater

    Поздрави,
    Мира

    ОтговорИзтриване
  2. Ха да е честит. Изобилен на текстове и читатели този блог! :)
    И да пусна ето тази картинка, която е хем play, хем share, че си играя с тротинетка, шерната за малко :) (макар да замислям план да я подкарам към работа някой път :-D )
    https://instagram.com/p/2TptW6IIhM/?taken-by=pippilotam

    ОтговорИзтриване