14 март 2012

Блогърски проект: № Следващ


Има едно неписано правило за блогърите и то е, че всеки от тях започва по някой много прекрасен и грандиозен нов блог или проект, горе-долу веднъж годишно. Аз съвсем не излизам от клишето и тази година също стартирам нов проект. Само че проекта ми е доста далеч от клишираният нов блог. Като истински хипстър.


Hipster Business Weekly
Този каламбур от думи всъщност е името на най-новото радио предаване в ефира на Радио Реакция. Предаването ще се излъчва всеки петък от 19 ч., като фокусът му ще бъде музиката. И то музиката, която в България все още се смята за хипстърска. Освен това ще ви говоря за най-новите събития в света на тази музика и ще се постарая да ви пускам възможно най-новите и яки неща. Естествено няма да забравям откъде тръгва всичко и ще отделям внимание и на големите банди от преди 20+ години, без да влагам притеснения. Освен това възнамерявам да пускам поне по едно парче, което няма нищо общо.

Радио Реакция
Всъщност основната причина да мога да сбъдна една отдавнашна мечта са колегите от студентското радио Реакция. След година и отгоре в онлайн ефира, радиото може да се похвали с един много приятен екип, който меко казано ми вдъхва надежда за бъдещето на родината. Пичовете и мацките в радиото са направили хиляди часове радиопредавания, десетки, ако не и стотици, гости в студиото и още повече репортажи, материали и активности. Повече има в сайта на радиото.

Всъщност трудното тепърва предстои, така че стискайте палци, слушайте Реакция и не спирайте да се оглеждате за яка музика. Ще се чуем този петък в 19 ч. Преди да станем прекалено cool.

1 коментар: