13 януари 2014

2013 =сметка

Седя и се чудя какво прави една година добра или лоша. В най-личен аспект 2013 беше ужасна - провалени планове, множество кофти периоди, немалко неуспехи, но в същото време за първи път в живота си имам чувството, че се познавам. От друга страна това беше годината, в която се запознах с адски много невероятни хора, което е незаменимо. Неличния аспект ще го пропусна, всички го знаете.

Миналата година споделих със света свойте new year resolutions. Те бяха доста прости, макар е успях да изпълня само някои от тях.

  • книгите - прочетени 10, недочетени 4. Щяха да са повече, ако не бях седнал на киндъла си, месец след като Л. ми го подари.
  • писането - рекордни 76 поста в блога, както и доста статии в LIGHT и други подобни.
  • ученето - още влача изпити. с един спорт по-малко.
  • филмите - изгледал съм поне 40 филма през 2013, както и няколко сериала и анимета. Има още какво да се иска, но го считам за успех.
  • работа, пътуване, самостоятелни концерти - цялостен фейл, който е нормален, предвид факта, че нещата са взаимосвързани

Също през 2013 спрях и започнах отново да пуша, изпаднах в две депресии - една кратка и една дълга, отидох на най-якото море евър (мерси, и не е пиянско), установих, че всъщност държа на семейството си и брах лайката на емоциите на няколко души (които не останаха длъжни).

За 2014, която започна с поредното изпращане, имам едно единствено желание, пожелание и цел - да свърши с излитане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар