19 март 2014

Регенерация за радио "Реакция"!



Както знаете от има-няма 2 години се занимавам с водене на едно предаване. То се казва Hipster Business Weekly, а домът му е свободното и студентско (не университетско) радио "Реакция". Този петък с екипа сме заформили едно чудесно парти, на което ви препоръчвам да дойдете.

Едната причина е, че там ще има яки диджеи - Shaker Maker, Марто от Строежа, Lazy Face, DJ Onzy a.k.a. Лъчо от Q-Check и моя милост. Този лайнъп ще доведе до сигурна удовлетвореност на ушите и танцуващите ви крака. Мястото е Тънка червена линия в София, като започваме в 21 ч.

Уловката е, че партито под наслов "Регенерация за радио Реакция - цъфни с 3 лв., за да вържем" има за цел да ви вземе парите. По-точно да ви вземе 3 лв. Причината е, че имаме нужда от пари, с които да си платим музикалните права и поддръжката на силно амортизираната ни техника. Личните ни финансови възможности и усилия някак не успяват да се справят с тази драма, но пък вярваме, че в името на местното незвисимо радио и якото парти ще ни подкрепите.

regeneracia za reakcia

И за по-ясно - Тънка червена линия, този петък в 21 ч. парти с Lazy Face, DJ Onzy, Shaker Maker, Марто от Строежа и soregashi. Вход - през врата срещу 3 лв. в името на радио Реакция! И събитието във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар