12 юни 2011

Откраднато колело!

Неделния следобед приключи прекрасно за мен - свиха ми колелото. И то не от къде да е, а от "охранявания" паркинг на City Center Sofia, където има велопаркинг, точно до будката на охраните.
Оставих колелото някъде към 20 ч. днес (12 юни) на паркинга. Около 40 минути по-късно го нямаше, а охранителят в будката беше друг. Дойде шефът му, който ме прати да си търся правата в 4-то РПУ, а на въпроса ми дали има камери отговори "Има една много далеч нищо не се вижда". Утре ще отида до РПУ-то, тъй като дори не знам къде се намира.
В това време ще се оглеждам за колелото, надявам се вие да го правите.
Колелото е по-скоро черно, с лепенки по него. На горната част отляво има жълта лепенка с надпис rage against the machine, освен това има два оранжеви надписа с текст "малкото зло" на единия и "Rat" на другия. Под седалката има синьо и червено, както и лепенка с номер от Велоеволюция. Колелото е с обърнати спирачки - лявата е задна, а дясната предна, като предната (дясната) е скъсана и не работи, а от време на време и стърчи жилото. Десният педал скърца и вдясно на кормилото има от най-евтините звънци, които са като чукче, което дърпаш и то се удря.
Тъпото е, че нямам снимки, които да постна, но ще разровя ако все пак отнякъде намеря, затова само на описание.
Като цяло колелото е адски разбито и не мога да повярвам, че са го взели. Въпреки това си е моето колело и си държа на него, затова моля ако някой го види да нарита този, който го кара и да ми пише по някой от каналите.
Принципно не съм привърженик на подобни неща, но искрено пожелавам на всички крадци на колелета да си трошат каските с тях.

5 коментара:

  1. Другият път в CCS като ми кажат "не можеш да го оставиш в подземния, остави го при кабинката" просто ще си вляза. Кретени.

    ОтговорИзтриване
  2. Абсолютни кретени. Едно хубаво нещо си мислех, че има, но явно няма.

    ОтговорИзтриване
  3. Беше ли го заключил с нещо?
    На мен преди 4 години ми свиха едно от центъра на София, но аз го държах по цял ден пред офиса и един ден просто го нямаше. А си беше заключено.

    ОтговорИзтриване
  4. Заключено, до будката и охранявано. Никой нищо не е видял или чул.

    ОтговорИзтриване