17 януари 2013

Make it count

Благотворителното ми темерутство винаги е било факт и в последните години дори се е засилило. Въпреки това има някои неща, които се случват готино и ми привличат вниманието. Такъв е случаят с кампанията "Да помогнем на Илина", за която се шуми в последно време и чийто връх ще е партито Make it Count тази събота - 19 януари.

Pre-party
Всичко започва в 14:30 на във Fabrica 126 на Мария Луиза 126. Начлото ще дадат Freerun Bulgaria с indoor freerun battles или нещо такова. По-човешки казано - паркур на закрито, с някои от най-добрите в този спорт у нас.

В същото време ще има батъли с брейк и хип-хоп танци. На подобно нещо съм ставал свидетел само веднъж и определено е адски зрелищно и за разлика от паркура няма такъв шанс да си строшиш кокал.

Afterparty
В 20 ч. започва и самото парти, което ще събере доста готини неща и Ogi23 на едно място. Предполагам ще се започне с Wosh & Feel, после ще последва тийнейджърската лигня на Ogi23, но за финал Sava, Bruhu и Emil Prize от Camp Sessions ще разцепят с обичайно яките си сетове.

Смисъла
Входът за събитието е мизерните 5 лева. Партито е такова, че ако беше в Mixtape щяха да ви искат двойно за предварителна продажба и тройно на входа. Всички приходи отиват за Илина, а на място ще може да оставите и нещо в повече, ако искате да помогнете. Ако пък не ви се идва можете просто да си вземете билет от Ticketstream и да не дойдете.

Поста е преднамерено рекламен, защото има смисъл. Дори да сте благотворителен темерут, като мен, може просто да отидете на парти. Ако пък не сте, разцъкайте линка отгоре и вижте как можете да помогнете с повече. Но накрая е важно to make it count.

Няма коментари:

Публикуване на коментар