19 юни 2013

Спечели билет за концерта на Jessie J!


Извинявайте за проявения мързел, но ще се самоцитирам:

Сносни, модерни и млади изпълнители рядко правят концерти у нас. И когато човек чуе, че Jessie J ще пее тук първата му реакция е леко шокирано: "Вярно ли?!?" Хубавото е, че това е факт, като тази "птичка" носи надеждата за едно "разбуждане" на родната сцена, която е време да чуе малко повече актуална музика.
"Готиният поп идва в София" - WebCafe.bg, 18.05.2013
Месец по-късно мнението ми не се е променило и смятам, че концертът на Jessie J, който ще е на 29 юни в Арена Армеец, е едно от важните свежарски събития на нашата сцена. За щастие организаторите от Symphonics Entertainment се свързаха с мен, за да ми дадат билет за концерта. В замяна аз трябваше да напиша някой-друг ред по темата и един репортаж след концерта.

За ваше читателско щастие обаче няма да мога да видя Jessie J това лято. И вместо да бърша сълзи и сополи с неупотребен билет, реших да го подаря. След дълго обмисляне на кого точно, го измислих - ще го подаря на един от вас.

Кой точно ще бъде щастливецът, ще се реши на лотариен принцип. За да се включите в играта напишете в коментар под този пост отговор на въпроса "Защо искате да отидете на Jessie J?". Отговорите ще приемам точно една седмица - до 10 ч. на 26 юни.


Ако не вярвате в късмета си, организаторите пуснаха варианти за групови и доста по-евтини билети за концерта. Така можете да си купите 3 билета по 60 лв. или 5 по 50 лв (инфо как и в коментарите). Също така има двойни билети за Jessie J и Jamiroquai, които пък ще свирят на 28 юни.

На всички останали успех в играта!

Jessie J - Nobody's Perfect from Pulse Films on Vimeo.

42 коментара:

  1. Михаела19 юни, 2013 12:55

    Jessie J откакто пусна първия ѝ сингъл ми е guilty pleasure и всъщност от теб разбрах, че ще идва :)) Безкрайно ще се изкефя да отида ^^

    ОтговорИзтриване
  2. Защото май досега не съм ходила на голям концерт хахахаха, колкото и тъпо да звучи :) ама и страшно си я харесвам тази мацка :))) уникален талант е!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Александър Тодоров19 юни, 2013 15:54

    Аз искам билет, защото ще е добра компенсация за пропуснатия концерт на Бионсе. Джеси от поне 2 години я следя, запознат съм какъв талант е, и си струва да бъде оценена по един или друг начин. Наздраве :)

    ОтговорИзтриване
  4. Аз искам билет, защото съм й най-голямата фенка и отдавна си мечтая да отида на нейн концерт!

    ОтговорИзтриване
  5. Йоана Кирова19 юни, 2013 16:42

    Аз искам билет,защото от толкова години я слушам,винаги и се кефя на макс и най-накрая да ми се отдаде възможност да я видя на живо.Хмм въпреки,че никога не печеля нищо, :( просто реших да пробвам.

    ОтговорИзтриване
  6. Dimitrina Hristeva19 юни, 2013 16:45

    Искам да я чуя на живо - емоцията се предава по различен начин, а и шоуто смятам, че ще е на ниво.

    ОтговорИзтриване
  7. Хмм защо искам да отида на концерта ли ? Около час преди да видя това гледах клипа към песента Wide и споделих с приятели колко ще е яко да съм там и колко много и се възхищавам. Не мога да напиша искам защото тя е един прекрасен човек и така на татък защото не я познавам. Та искам да отида на концерта защото това ще е един прекрасен старт на лятото и ще е прекрасно да я видя на наша сцена.

    ОтговорИзтриване
  8. Ина Рибарева19 юни, 2013 16:53

    Късмет или не, определено си струва да опитам, да спечеля и да ако е било писано да се насладя на емоцията от такова преживяване ще взема да повярвам на късмета си, сигурна съм, че ще е назабравимо!

    ОтговорИзтриване
  9. Десислава Бончева19 юни, 2013 17:04

    Аз много, ама много искам билет, защото съм запален фен откакто излезе нейната първа песен, знам текстовете на всички нейни песни, ще се изкефя на макс, ако отида .. и това е Jessie J за Бога !! .. ще бъде велико !! ;д ;пп

    ОтговорИзтриване
  10. Хриси Серафимова19 юни, 2013 17:36

    Няма да изброявам причините, поради които искам да я видя на живо. Всичките присъстват в коментарите преди моя. Истината е, че искам този билет, тъй като нямам финансовата възможност да си го позволя. Желая прекрасно прекарване, на всички, които ще ходят,
    и се надявам да мога и аз да отида!

    ОтговорИзтриване
  11. Никол Димитрова19 юни, 2013 17:52

    Според мен няма смисъл да описваме колко големи фенове сме и как всички искаме да бъдем на концерта, защото това е ясно - няма как да не я обичаме. Джеси безспорно притежава талант, а ние сме щастливците, които имат възможност да го чуят и видят. Радост, вълнение и истинско щастие - това може би са малка част от емоциите, които всеки от нас би изпитал, ако отиде на концерта. Всички отлично знаем как песните и могат да въздействат... Е, сега си представете чувството, което се поражда в самите вас, докато слушате музиката и вкъщи, а какво ли ще бъде, ако стоите пред нея и за части от секундата умирате, наслаждавайки се на таланта, индивидуалността, харизмата и позитивността, която Джеси излъчва? Неописуемо, нали..

    ОтговорИзтриване
  12. Teodosy Tonchev19 юни, 2013 18:27

    Искам билет, защото нямам възможност да си купя такъв, а най-добрият ми приятел ще ходи на концерта, като специално ще дойде да ми гостува в София. Не искам да го пращам сам.

    ОтговорИзтриване
  13. Габриела19 юни, 2013 18:49

    Много искам билет до сега не съм бива на концерти :( а любимата ми певица е Jessie J в момента слушам нейна песен Wild искам билет защото винаги съм искала да зърна на живо Jessie J и понеже както казах не съм била никога на концерти искам първия концерт на който бъда да е на Jessie J

    ОтговорИзтриване
  14. Габриела19 юни, 2013 18:58

    Здравей те аз обичам Джеси прекрасна талантлива певица много искам да спечеля не да направя на пук на другите и да се похваля искам за отида защото съм и голяма фенка чаках да дойде в българия и ето дочаках тя ще дойде след броени дни стискам палци да спечеля а пък ако не спечеля здраве да е ще дочакам и до другата година е естествено ще се почуствам гадно но какво да правя живота си продължава и както казах ще дочакам да дойде пак а ако не дойде...няма да се чувствам зле и ще си кажа браво на човека който е спечелил билета

    ОтговорИзтриване
  15. Теодора19 юни, 2013 19:52

    Защо искам искам да отида на концерта ли аз съм изключително голям нейн фен от както излезе песента и Do It like a Dude през 18.11 2010 почнах да я слушам нон стоп да следя интервютата и купих си албума и който излезе в началото на 2011 имам страшно много нейни плакати тениски мислех да си направя татуировка с нейното име но нямам още 18 няма смисъл да изброявам защото няма да ми стигне мястото знам всичките и песни на изуст исках да я видя когато дойде в българия инкогнито но незнаех къде беше отседлана страшно много я обичам когато бяха обявили че ще идва в българия сега на 29 аз едвам не припаднах толкова много се радвах и плаках и започнах да събирам пари за билет най - отпред пред сцената но в стечение на обстоятелствата майка ми се разболя и нямахме пари в този попемн и събраните пари и ги дадах за лекарства така и не можах да си закупя мечтания билет чакам я може би вече 3 години да я видя но нямам възможност да си го купя а я обожавам и ужасно много искам да я видя и чуя тя е една от моите идоли и любими певици надявам се да спечеля този билет ще бъда доста доволна и ще припадна от радост забога това е тя това е JESSIE J - Jessica Ellen Cornish ЕДНА ЕДИНСТВЕНА НАЙ - ДОБРА ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН ГЛАС И СЦЕНИЧНО ПРИСЪСТВИЕ МЕЧТА МИ Е ДА Я ВИДЯ ДАНЕ СЕ СБЪДЕ :((( !

    ОтговорИзтриване
  16. теодора19 юни, 2013 19:57

    дано се сбъде

    ОтговорИзтриване
  17. Martina Valcheva19 юни, 2013 20:25

    искам да отида, за да преживея емоцията на един уникален концерт на любима моя изпълнителка!

    ОтговорИзтриване
  18. Илиана Божинова19 юни, 2013 20:33

    Искам да отида, защото е уникално истинска и нереално талантлива.Харесвам я и определено песните й имат смисъл и мисля, че всеки би открил нещо от себе си в самата нея и музиката която прави.....Тя е себе си,тя е реална и нормална, тя е звезда в истинския смисъл на думата.

    ОтговорИзтриване
  19. Maria Blagoeva19 юни, 2013 20:33

    Искам билет,защото много я харесвам-голям талант е!

    ОтговорИзтриване
  20. Елена Терзиева19 юни, 2013 21:31

    Много искам да отида на концерта на Jessie J, защото обожавам нейните песни. Тя е изключително талантлива певица с невероятен глас и излъчване, няма по-голяма наслада от това да видиш любимия си изпълнител на живо.

    ОтговорИзтриване
  21. Искам да отида на концерта на Jessie J , защото знам, че рано или късно ще съжалявам, че не съм отишла. Вече ми се случи няколко пъти с други изпълнители, идвали в България. Казах си, че няма да го допускам отново, но не ми се получава, пътят до София ми идва в повече, а и от финансова гледна точка не е лесно. Jessie J определено прави качествена музика и си струва да бъде чута и видяна на живо.

    ОтговорИзтриване
  22. Искам да отида на концерта, защото Джеси Джей е една от малкото истински певици в наше време. Нейните песни са изпълнени с чувства, емоции, зареждат ме с позитивизъм, защото въпреки всичко, което се е случило на изпълнителката като малка - от подигравките до болеста, тя е продължила да се бори и до ден днешен създава истинска качествена музика.

    ОтговорИзтриване
  23. Габриела20 юни, 2013 03:47

    Обичам Джеси и искам да си довърша изречението сестра ми има рожден ден след няколко дена и искам да и подаря билет за концерта изключително ще я зарадвам не искам да спечеля билета за собствена изгода искам да го спечеля за сестра си от както песента на Джеси излезна o It like a Dude през 18.11 2010 сестра ми я обожава знае всичките и песни и текстове защо искам да подаря билета на сестра ми?Първо защото сестра ми е най-добрата ми приятелка второ защото винаги е била до мен и трето помагала ми е и ме е защитавала и мисля че тя заслужава този билет нямам пари да го купя и реших да потърся и ХОП излезна ми този сайт и ако спечеля не само аз ще се радвам а и сестра ми благодаря на всички които са прочели това въпреки че е малко дълго

    ОтговорИзтриване
  24. Габриела20 юни, 2013 03:49

    Знам че няма да спечеля :( но ти имаш шанс

    ОтговорИзтриване
  25. Искам да отида, колкото да има !

    ОтговорИзтриване
  26. Джошката20 юни, 2013 13:21

    Искам ти да идеш, бикоуз ит'с импортант ту да има !

    ОтговорИзтриване
  27. Искам да отида, защото ми се ходи на концерт, ще е яко, Jessie е супер готина и си го заслужавам покрай гадната сесия! :D

    ОтговорИзтриване
  28. искам да отида защото jessie j е много готина ,свежа,ще е яко да бъда там

    ОтговорИзтриване
  29. Филипа Паскалева20 юни, 2013 21:38

    Искам да отида защото съм фен на Jessie J още от самото начало и нейният концерт ще е една сбъдната мечта за мен !

    ОтговорИзтриване
  30. Милена Дечева23 юни, 2013 22:50

    Защото е колоритна личност и ми харесват песните й.

    ОтговорИзтриване
  31. Дъщеря ми е голяма почитателка и искам да я заведа като награда за доброто и представяне тази година в училище. Тя иска да отиде на концерта на Джеси Джей, защото и е любимата певица и е истинския и най - голям нейн идол и други известни изпълнители са идвали в България но никого не е харесвала толково колкото нея че да пожелае да отиде на концерт . Обича много музиката обича да пее и да танцува а песните на Джеси Джей са едни от най-любимите и . Дано изберете мен за този билет за да подаря едно наистина жестоко преживяване на моята дъщеря . Сигурна съм че тя през целия концерт ще пее ще лудее и ще се забавлява на 100 % !

    ОтговорИзтриване
  32. Stela Mladenova25 юни, 2013 18:39

    Възхищавам се на Джеси и съм й голяма фенка. Въпреки всички трудности е успяла да стигне до върха. Освен безспорния й талант, това, което харесвам в нея, е, че когато твори, влага сърцето си. Песните й са смислени и вдъхновяващи и ще бъда страшно щастлива да видя такъв изпълнител на живо в България. Сигурна съм, че ще бъде запомнящо се представление.

    ОтговорИзтриване
  33. С братовчедка ми сме й върли фенки и съм сигурна, че ако евентуално спечелим билети, ще скача до небето, затова искам да я изненадам. Джеси Джей не е като масата изпълнители, които заливат музикалния пазар, толкова е готина, ексцентрична и едновременно с това невероятно силен човек. Истинска звезда, достойна за възхищение.

    ОтговорИзтриване
  34. Джеси Джей е страхотна изпълнителка и аз много искам да посетя концерта и в София. Доказала се е на световната сцена с леко ексцентричния си имидж, но и с невероятен глас. Не случайно един от клиповете и е сниман в България и със сигурност има много фенове тук.

    ОтговорИзтриване
  35. От малка се занимавам с музика и предимна с пеене.Когато за първи път чъх за Джеси бях 'умопомрачена' от гласовите и възмойности ,Тя е като 'неземно' създание с такъв глас , такава воля ,такова сърце . И до днес Тя е човекът , който ме вдъхновявя до степе коята не може да се опише с думи.Кара ме да вярвам в себеси, да постигам успехи за които не съм и мечтала. Допринеслае много за моето развитеи и творчество. Джеси е изпълнител от който можеш да научиш страшно много.Само новината за идването и в България е като сбъдната мечта за мен,а самото ми присъствие на концерта би ме докоснало пряко до магията на нейното творчество.

    ОтговорИзтриване
  36. Искам да спечеля билет за концерта на Джеси Джей, защото искам да чуя на живо нейните най-големи хитове. Предполагам, че концертът ще включва и спектакъл от много танци и песни с феновете и много искам да го посетя. Все пак Джеси Джей е всепризната изпълнителка и би било страхотно да посетя концерта и.

    ОтговорИзтриване
  37. Таня Димитрова26 юни, 2013 09:42

    Синът ми е голям почитател на Джеси Джей и е луд по музиката й, затова искам да го заведа на нейния концерт в Арена Армеец София. Той постоянно слуша нейните песни и ги пее в къщи, затова искам приятно да го изненадам като го заведа да я гледа на живо на концерта й. Това е нещо като негова несбъдната малка мечта и ще съм ви благодарна, ако ни помогнете да я осъществя.

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен26 юни, 2013 10:06

    Защото е номер 1.

    ОтговорИзтриване
  39. Петър Подолински26 юни, 2013 11:53

    Май малко закъснях, но все пак... През 2012 си обещах да отида на концерт на следващата голяма звезда в България. Не можах да отида на концерта на Сиера в Пловдив и имах угромното желание да отида на този на Jessie J - като цяло не харесвам и не бих отишъл на концерт на посредствени изпълнители, които дори не могат да пеят, но Джеси Джей определено не е една от тях. Тя е уникална - собсвен стил и невероятен глас. И тъй като не успявам да си събера компания, а нашите ме отрязаха за скъпите билети търся алтернативни вариянти :))

    ОтговорИзтриване
  40. mnogo xaresvam jessie j. Tq e neveroqtna pevica tolko mnogo iskam da q vidq che ne moga da opisha s dumi!! tova e moqta nai golqma mechta i se nadqavam da mi izpalnish jelanieto da q vidq na jivoo
    !!! ;)

    ОтговорИзтриване
  41. za jalost se setih v posledniq moment no se nadqva da spechelq biletite za men i priqtelite mi ilqn i irena, zashtoto Джеси е оригинална, жизнена, искрена, свободна, земна, готина и се раздава на макс. И като не са й удобни токчетата за пеене, сменя ги с маратонки. Йес! Чисто блаженство е да я наблюдаваш. Да отида на неин концерт ми е мечта още откакто я гледах за първи път на живо да пее Price tag при Jools Holland. Още не вярвам, че ще идва на концерт у нас. Страхотно е, че не се сети да дойде в залязващите си години, както много известни изпълнители.

    ОтговорИзтриване
  42. Татяна Бонева26 юни, 2013 21:24

    Имам рожден ден на 29-ти! Пф, и ставам на 29... Би било чудесен подарък, благодаря :)

    ОтговорИзтриване