09 ноември 2013

Стереолиско 2.0

Преди малко повече от година се появи Stereofox - една много готина "вълна" за уебсърфистите с музикални интереси извън радиоточката. Сайтът е платформа за представяне на непопулярни музиканти от цял свят, зад която стоят над 25 души от 10 страни и четири континента, като основателят е българин. В момента Stereofox събира пари, с които да реализира новият си дизайн, с който трябва да стане още по-готин и приятен за търсещите музика.

Съвсем накратко - сайтът се нуждае от 3500 евро, с които да се платят новия дизайн, както и мобилни приложения за Android и iOS. Платформата, с която се събират парите е Indiegogo, като линкът, който ви трябва е този. Естествено, няма да има "ненаказана" подкрепа.

Възможните суми, с които можете да се включите в каузата са между 2 и 1000 евро. При различните суми получавате различни награди, които варират от стикер, постер и лично, ръчно написано писмо, през тениски и чанти, до професионално заснемане на видеоклип. Готина награда е и фотоалбумът със снимки от концерти, които са снимани от фотографите на сайта. Но за мен най-яката награда си остава възможността да ви нарисуват като лисицата от логото на Stereofox.

Естествено можете да помогнете на сайта и като просто разпространявате, както инфото за кампанията, така и самия него. Като отявлен меломан често опирам до Stereofox и се надявам лисичката да расте голяма и здрава, за да обогатява музикалната култура и вкус на повече хора. Ако и на вас ви звучи яко, отивайте в сайта или поне им харесайте Facebook страницата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар