26 ноември 2013

Първият Сняг - Снежко обвинен за педофилство


Днес от Отдел "Киша" на Центъра за градска мобилност обявиха известния наркобос Първият Сняг - Снежко, за общонационално издирване. Този ход идва след като столичната дирекция "Мокри престъпления" е получила сигнал, че Първият Сняг е щипал детски бузки. Това не са първите обвинения за посегателство над деца срещу Снежко.

Той е известен най-вече с дейността си по снабдяване с наркотици. Необичайните му методи, които медиите описват като "падане" и "сипане", включват изхвърлянето на кокаин по улиците, често "на парцали" и винаги по най-тихият начин. Престъпните деяния на Снежко винаги получават широк отзвук, като през годините дори е бил сплашван от политици, че ще ловят продуктите му във въздуха, въпреки постоянните изненади

В момента тече и дело срещу Първият Сняг, в което той е обвинен за кражба на стария пън. Вчера бяха изслушани двамата свидетели, но не особено успешно. Единият е Шаро, който по време на цялото заседание тръскаше тревожно глава, докато казваше "Как е възможно, що е това". С тези си действия Шаро даде нов бум в дискусията за образователните реформи.

Другият свидетел е Дръвник Плевников, за който се твърди, че има близки връзки със Снежко. Той се отказа от показанията си, като според очевидци е вдигал снежен калпак. Очаква се в следващите дни Снежко да продължи да затрупва всичко навън, като непроверени източници посочват активизирането на картелния партньор на Снежко - Вторият Сняг.
______

Няма коментари:

Публикуване на коментар