17 декември 2010

За коледа искам...

Коледа наближава с пълна пара и хората започнаха да мислят за подаръци. Метода си каза какво иска, в неговия си стил, нематериален и идеологичен. Аз ще пропусна тези неща. Всички, които са около мен се грижат нещата, които искам в този смисъл да се случат. Може би искам това да продължи, но пак се отколних.
Та, сега да минем на материалните неща.
Ilia's wishlist 2010
1.  XBox 360 - нещо, което искам да видя под коледната елха от много време. Конкретното в момента е XBox 360 Elite 250GB, като тук се предлага в комплект с продължението на болезнено любимата ми Fable, така че два заека с един камък.
2. iPod Touch - iPod-а е религия в портативната музика. По-добър плейър от настоящия ми iPod Nano не съм имал, а плейъри съм си поползвал. Искам подмяна главно заради wireless-а на Touch, но и всичките други функции са му супер. А и 8-те гиги ми отесняват в момента, в който тръгна за купон или на път.
3. HTC Desire Z - отдавна искам да съм в крак с модата и да си имам тъч скрийн на телефона, но пък няма сила, която да ме раздели с физическата клавиатура. Сред всичките телефони, това и изглежда перфектно за мен. В Google Store (или както се казва) има приложения за основните неща, за които си ползвам и сегашния телефон (който е почти умрял), а и клавиатурата ми се чини удобна.
4. 5.1 колони Creative - също артикул тип - дългогодишна мечта. Няма да споменавам за музиката, защото то е ясно. Но да гледам филм на новият ми як монитор с избушените колони, с които разполагам е болезнено.
5. Кубинки - не, не. Не е защото слушам тресня и ходя с вериги и т.н. Точно напротив. За кубинки се каня от ъм... 3 години някъде и така и не си взимам. Все си харесвам някои яки кецки и си перкам с тях зимата. Та... като гледам докато не ми подари някой няма да имам кубинки.
6. Китара/бас - благодарение на Кифлата в момента разполагам с една Factor New Line, която ще се почувства добре ако кажа, че просто е в лошо състояние. То не е дрънчене, пищене, трещене... абе тука съм китариста. Не е само от китарата, ама се сещате. Та ако върви в комплект с някой як ваучер за тук направо ще стана новия Kirk Hammet.
7. Билети за концерти - То вярно, че няма кой знае какво обявено още, но приемам и с задна дата подаръци :). За момента само System of a Down ще гледам 95% сигурно, друго обявено, което да държа да видя и да мога - няма. Чакам следващото турне на Muse, може да ми го подарите него :).

Горе-долу в това се изразяват подаръците, които искам, нямам и ако никой не ми подари ще си подаря сам, макар и да стане след 2 години, примерно. Нематериалните неща са прекалено много, за друг пост.

3 коментара:

  1. Супер списък ;)

    Само едно уточнение, ако може. По принцип съм адски материално копеле... Сега за сефте ми е толкова нематериално :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ако говорим за подаръци - 100% съм навит на поне половината от списъка и няма да върна нищо.

    Но, както казват по радиото тия дни - най-добрите подаръци си остават тези, които не могат да влязат под елхата...

    ОтговорИзтриване
  3. Абсолютно си прав. Но за тях съм убеден, че не трябва да пиша какво ще ме израдва, който може да го подари знае :)

    ОтговорИзтриване